Strömlinjeforma användning av din media

ImageVault underlättar användningen av dina bilder och filmer oavsett ditt ändamål. Lagra dina högupplösta orginalfiler och ladda ner eller infoga dem på din webbplats med några få klick. Det är också möjligt att utöka ImageVault’s möjligheter att använda lagrad media i andra applikationer som t.ex. Adobe eller Office-program.

Ladda ner, använd och återanvänd

När du använder ImageVault behöver du aldrig lagra kopior av samma fil i olika format. Från den högupplösta orginalversionen kommer ImageVault att konvertera bilden till ett format som är lämpligt för det specifika ändamålet utan att ersätta orginalfilen. Detta gör dig mer flexibel och effektivare vad gäller att producera marknadsmaterial och du kortar din ”Time To Market”. Med "batch-funktionen" laddar du snabbt och enkelt ner en eller flera filer åt gången.

Använda media i Episerver, SiteVision och SharePoint

Webben är idag den vanligaste och på många sätt viktigaste marknadskanalen för de flesta organisationer och därmed en plattform där digital media används i hög utsträckning. Därför har vi skapat en brygga mellan ImageVault och CMS-verktygen Episerver, SiteVision och SharePoint vilket gör det möjligt att tillgängliggöra hela sin mediebank och använda de lagrade filerna direkt på webben. Låt ImageVault underlätta dina redaktörers hantering och användning av digital media på er webb.

Dela dina filer

Med ImageVault kan du, via produktens "delafunktion" göra lagrade filer åtkomliga för externa intressenter, till exempel er reklambyrå.

Personer runt ett bord delar dokument

Redigera och publicera

Med ImageVault är det enkelt att redigera och publicera dina mediafiler på din webbsida. Med det inbyggda verktyget för att beskära, zooma och publicera kan du enkelt justera en bild eller video. Vid publicering till Episerver, SiteVision eller SharePoint kan fördefinierade mallar användas för att skapa gallerier, bildspel osv. utan att redaktörerna behöver fundera på format, filstorlekar eller upplösning.

Bild på dator med redigeringsprogram för bilder
+46 (0)480 - 42 60 60
info@imagevault.se
English website