ImageVault Video

Tilläggstjänsten ImageVault Video är utvecklat för att kunna hantera hela kedjan, från att ladda upp och lagra, till att strömma och ladda ner dina videor. Det gör att du på ett enkelt sätt kan publicera din video direkt på din webbplats. Tjänsten är en tilläggstjänst till ImageVault som fungerar oberoende om ImageVault körs lokalt på server eller i molnet.

Video direkt från molnet

Imagevault videolösning är utvecklat för att hantera strömmande media direkt från molnet. Att lösningen i sig är molnbaserad har flera fördelar gällande skalbarhet och prestanda, samtidigt som det utifrån redaktörens synvinkel fungerar att jobba i ImageVaults gränssnitt precis som vanligt. Detta innebär att användare, utan särskilda förhandskunskaper, enkelt kan ladda upp och publicera ett videoklipp på webbplatsen.

Du kan välja att publicera hela eller delar av ett videoklipp i redigeringsläget och själv välja längd på klippet du vill visa. På ett enkelt sätt går det också att konvertera videon till det önskade formatet och tjänsten har ingen begränsning på antalet användare.

Detta ImageVault-tillägg är utvecklat av vår samarbetspartner Vidispine AB. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om tjänsten eller läs mer om hur du köper ImageVault Add-ons

+46 (0)480 - 42 60 60
info@imagevault.se
English website