ImageVault Connect för Office

ImageVault connect för Office är en tilläggstjänst utvecklat för att göra hela ditt bildbibliotek tillgängligt i Microsoft Office. På ett enkelt och smidigt sätt kan du infoga dina bilder i ImageVault direkt i ditt Word eller Powerpoint-dokument. Sökfunktionen gör det enkelt att hitta de bilder du letar efter och genom ett klick har du bilden i ditt dokument. 

ImageVault Office panel

När tillägget är installerat kommer alla dina bilder i ImageVault bli tillgängliga i en sidopanel i ditt Office-dokument. Med hjälp av metadata kan du söka bilder efter vald kategori eller valt sökord. Du väljer bild och format och därefter infogas bilden direkt i ditt Word- eller Powerpoint-dokument. Tjänsten skapar ett smidigt och effektivt arbetsflöde som sparar både tid och underlättar arbetet.

Eftersom ImageVault connect för Office är konfigurerad emot dina rättigheter som ImageVault-användare kommer de lagrade bilderna att reflekteras från ImageVault till valt office-dokument och sökresultatet kommer bara att visa de filer du har rättigheter till. 

ImageVault connect för Office finns att köpa direkt i Microsoft Office Store. För er som vill testa tjänsten finns det även en demoversion i Microsoft Office Store. Kontakta oss för mer information eller läs mer hur du kan köpa kopplingen till Office här. 

+46 (0)480 - 42 60 60
info@imagevault.se
English website